Bouwstraat 3, 7483 PE Haaksbergen parkmanager@stepelo.nl

Ontdek het bruisende bedrijfsleven van Haaksbergen tijdens de Open Bedrijvendag! Tijdens de vorige editie op 16 september 2023 openden maar liefst 25 bedrijven uit Stepelo, De Greune en Stepelerveld hun deuren. De Open Bedrijvendag is dé gelegenheid om een uniek kijkje achter de schermen te nemen en te ervaren wat er allemaal gebeurt in diverse industrieën. Of je nu bezig bent met het maken van een studiekeuze, nadenkt over een carrièreswitch of gewoon nieuwsgierig bent, het is voor jong en oud. Kom langs en maak je klaar voor een dag vol inspiratie, plezier en ontmoetingen!

Impressie Open Bedrijvendag 2023

 

Aftermovie 2023

Fotogallerij

Deelnemende bedrijven 2023

Meer info

Auto Asbroek

Vakmanschap, service en klantgericht denken zijn de bouwstenen van Auto Asbroek! Wij zijn een officiële SsangYong dealer, maar zijn ook sterk in alle andere merken. Onze auto’s worden selectief ingekocht en indien gewenst helpen we u graag bij het vinden van een specifiek model. U kunt bij ons terecht voor nieuwe én gebruikte auto’s, financiering, reparaties, leaseservice, APK, onderhoud en meer. Oftewel; een universele autogarage met verstand van zaken!

Website link: www.autoasbroek.nl

Meer info

Brunelco Electronic Innovators

Brunelco Electronic Innovators is gespecialiseerd in elektronische innovatie. Het enthousiaste engineeringteam ontwerpt geavanceerde elektronische producten en oplossingen, zoals het elektronisch hart van hydraulische installaties om bruggen en boorplatforms te hijsen. Ze bieden elektronisch productontwerp, printplaatontwerp, systeemintegratie, prototyping en productie aan. Brunelco werkt samen met klanten uit diverse sectoren, waaronder medische, industriële, automatiserings- en consumentenelektronica-industrie, om op maat gemaakte, robuuste elektronische oplossingen te leveren die aan specifieke vereisten en technische uitdagingen voldoen.

Meer info

De Spiraal

Verenfabriek De Spiraal is een echte specialist op het gebied van veren en draadproducten. Met meer dan 70 jaar vakkennis in huis, beschikken wij over de capaciteiten om snel te kunnen schakelen en daarnaast ook mee te denken met de klant haar wensen. Wij zien onszelf dan ook meer als een partner, dan als een leverancier aan de klant.

Meer info

DGS

DGS is opgericht in 2014 en heeft zich sindsdien bewezen als internationale speler binnen machinebouw. Bij DGS ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden we innovatieve systemen en lijnen voor de voedselindustrie, met een sterke focus op automatisering. Onze projecten worden volledig uitgewerkt in Haaksbergen, van software-ontwikkeling tot engineering en montage. Met meer dan 120 medewerkers blijven we groeien en streven we naar efficiënte, betrouwbare en duurzame voedselproductie.

Website link: Home | DGS (dgs-ps.com)

Meer info

Forklift Focus

Forklift Focus, gestart in 2012 is gevestigd aan de Bouwstraat.  We handelen in gebruikte vorkheftrucks en magazijnvoertuigen.  In 2 grote hallen van totaal 6.000 m2 maken we deze machines optisch en technisch gereed, waarna ze over de gehele EU verkocht worden. Ook  leveren we gebruikte onderdelen, batterijen laders en dergelijke voor heftrucks. We zijn een groeiend bedrijf met 14 mensen en hebben diverse vacatures.

Website link: www.forkliftfocus.nl

Meer info

Gemini

Gemini Techniek is gespecialiseerd in het produceren van op maat gemaakte afvul-, doseer- en reinigingsmachines. Met bijna 40 jaar ervaring biedt Gemini Techniek totaaloplossingen aan haar klanten welke gevestigd zijn over de hele wereld. De machines worden geleverd aan klanten in diverse industrieën, waaronder verf, coating, inkt, behang, lijm en de algemeen chemische industrie.

Meer info

Huis van Interieur

Johan Bos, Marco Loman en Erik Noordink komen samen tot de gaafste interieurideeën. Hun krachten zijn gebundeld in het HUIS van INTERIEUR. Wat deze vakspecialisten delen is passie voor hun vak, creativiteit en kwaliteit. Ieder brengt zijn eigen expertise in op het gebied van respectievelijk keukens, vloeren, raambekleding en maatwerk in hout. Jonge interieurvormgevers maken het team compleet. Op de ontwerptafel van het HUIS krijgt jouw complete interieur een wow-effect.

Website link: www.huisvaninterieur.nl

Meer info

IACT

IACT ontwikkelt sinds 1999 software voor industrieel gebruik. Dat kan voor kleine machines zijn, maar ook voor besturingen en visualisaties van grote processen. IACT opereert met een klein team, maar is groot als het gaat om de kennis en kunde van industriële automatisering en communicatietechnologie. Wat het project ook is, wij denken mee vanuit onze kennis en ervaring. Samen met onze klanten zorgen wij dat het goed werkt.

Website link: www.iact.nl/

Meer info

Inscope

De elektronicamarkt beweegt en de Technicom Group beweegt mee. Wij kennen en herkennen de vraag naar nieuwe producten en spelen daar op in, zodat u als klant nooit hoeft te wachten. We hebben een compleet assortiment voor de electronische industrie van chip tot relais, maar ook de speciale kabelboom of bedieningskast. Inscope adviseren ,verkopen en doen we onderhoud aan optische instrumenten. Microscopen ,oppervlakte testers ,micrometer , ruwheidsmeters en meer. kijk op www.technicom-group.nl

Meer info

Johan Bos Keukens

Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor keukens. In de showroom van Johan Bos Keukens is er voor iedere smaak iets te kiezen. En dat dichtbij in Haaksbergen. Het is fijn te weten dat je, wat je ook in gedachten hebt kunt vertrouwen op de ontwerptalent van Johan Bos. Hij bedenkt samen met zijn team onverwacht verrassende oplossingen. Dat zie je terug in de opstelling, de uitstraling, in alles. En natuurlijk altijd vertaald naar jouw persoonlijke smaak en passend bij jouw portemonnee.
We helpen je tevens van idee tot uitvoering. Door onze nauwe contacten met lokale partners weten we jouw keukenverbouwing van begin tot eind te realiseren waarbij wij de gehele coördinatie en begeleiding op ons nemen. Wel zo fijn en zonder zorgen.

Website link: www.johanboskeukens.nl/

Meer info

Juict

In een snel veranderende digitale wereld kan ICT een uitdaging vormen binnen organisaties. Systemen moeten altijd goed met elkaar communiceren en veiligheid mag geen zorg zijn. Bij JUICT draait het om de JUICTE ICT-oplossingen die wél werken, denk aan systeembeheer, cloudoplossingen, security en telefonie. JUICT is de vertrouwde ICT-partner die weet hoe de digitale wereld van nu én morgen werkt. Voor elk bedrijf een JUICTE en complete ICT-oplossing!

Website link: www.juict.nl

Meer info

Lienesch

Lienesch is een full-service raamdecoratieproducent, die sinds 2001 decoratieve en functionele stoffen voor binnen zonwering en raamdecoratie ontwikkelen en leveren. Wat maakt ons uniek? Onze eigen in huis productielijnen, passie voor textiel, oplossingen op maat en het persoonlijke contact met klanten. Dankzij onze kennis van textiel en streven naar innovatie kunnen we collecties van hoge kwaliteit leveren. Ontmoet ons en zie hoe we onze producten maken tijdens de open bedrijvendag.

Website link: www.lienesch.com/nl

Meer info

Live Cooking

Livecooking Overijssel biedt een culinaire ervaring met live cooking concepten voor diverse evenementen en locaties in Overijssel, Nederland. Met gepassioneerde chef-koks worden verrukkelijke gerechten ter plekke bereid, waarbij gasten kunnen genieten van verse en smaakvolle maaltijden. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, familiebijeenkomst, of ander evenement, Livecooking Overijssel creëert een onvergetelijke eetervaring met aandacht voor kwaliteit, creativiteit en gasttevredenheid.

Website link: www.livecooking-overijssel.nl/

Meer info

Loman PARKET

Loman PARKET! Een ambachtelijk vloerenbedrijf met ruim twintig jaar ervaring in het leveren en leggen van parket, pvc en laminaat. Ook renovatie van bestaande vloeren behoort tot ons dienstenpakket. Wij zijn gespecialiseerd in het stofvrij schuren van parketvloeren. In onze showroom hebben we een fantastisch assortiment kwaliteitsvloeren in diverse prijsklassen. Daar is beslist iets bij voor u!

Website link: www.lomanparket.nl

Meer info

Moire

DE VEELZIJDIGE SIGNMAKER VOOR U!
Dagelijks zijn wij met de meest uiteenlopende opdrachten bezig. Onze vakmensen hebben passie voor hun vak en dat is te zien. Wij hebben een ultra modern machinepark. Heeft u een bijzondere wens, schroom niet ons te contacten. Wij denken graag in oplossingen. Op onze website www.moire.nl  kun je snel zelf al je prijs berekenen. Het stappenplan om een product samen te stellen is eenvoudig en indien u al een bestand heeft, kunt u dit via onze uploader direct bijvoegen. Bent u niet zo handig met de bestanden? Dan kunt u altijd onze DTP service raadplegen, zij helpen u graag om een fraai ontwerp voor u te realiseren. Moire reclame & sign – Signmakers met Passie!

Website link: www.moire.nl

Meer info

MTM Twente B.V.

MTM Twente BV houdt zich bezig met nieuwbouw, onderhoud, reparatie en revisie van machines en installaties in de industrie en laswerk in staal, RVS en aluminium. Deze werkzaamheden kunnen wij in onze werkplaats, maar ook op locatie uitvoeren. Talma Service Smeersystemen levert en monteert automatische olie- en vetsmeersystemen op machines en bouwmaterieel. Wij monteren en repareren alle merken smeersystemen.

Website link: www.mtmtwente.nl/

Meer info

Noordink binnenzonwering

Noordink binnenzonwering is al jaren de raamdecoratie specialist die adviseert, zelf inmeet, produceert, op maat levert en desgewenst zelf plaatst. Wij zijn ook sterk in constructie aanpassing t.b.v de montage van raamdecoratie en gordijnen. Door onze jarenlange en vakmanschap in de interieurbouw, zorgen wij voor een zeer nette aansluiting in uw huidige interieur.

Website link: www.noordinkbinnenzonwering.nl/

Meer info

Perfect Carwash

Laat uw auto stralen bij Perfect Carwash, dé wasstraat in Haaksbergen. Met onze zachte, textiele autowas zorgen we altijd voor een sprankelend resultaat. Met een snelheid van 70 auto’s per uur voorkomen we lange wachtrijen. Zelf uw auto wassen? Dat kan in onze 5 selfwashboxen. Daarnaast kunt u ook uw fietsen en bussen probleemloos schoonmaken. Na het wassen kunt u kosteloos gebruikmaken van onze krachtige stofzuigers voor een grondige binnenreiniging.

Website link: www.perfectcarwash.nl

Meer info

Reclan

Reclan is al 20 jaar een gevestigde naam in Haaksbergen. We maken reclame zichtbaar en helpen onze klanten om zichzelf te laten zien. Dat doen we van idee en ontwerp tot productie en realisatie. Denk aan autobelettering – reclameborden – spandoeken – stickers –  fotobehang – vlaggen – banieren – gevel- en lichtreclame – zuilen – bewegwijzering – laser graveren en jubileum spandoeken.  U bent op van harte welkom op zaterdag 16 september in ons nieuwe pand aan de Kabelstraat 15-1.

Website link: www.reclan.nl

Meer info

RP3 Rowing

RP3 Rowing is een wereldleidend bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van innova8eve roeimachines. De roei-ervaring is naar een hoger niveau ge8ld door gebruik te maken van geavanceerde technologie en ontwerpen. Het bedrijf is gericht op het leveren van hoogwaardige producten die een realis8sche en effec8eve training/roei ervaring bieden voor roeiers en sporters van alle niveaus. RP3 Rowing heeB een sterke reputa8e opgebouwd binnen de roeiwereld en is een vertrouwde keuze voor sporters en fitness enthousiastelingen die streven naar uitmuntendheid in hun training.

Website link: www.rp3rowing.com/

Meer info

Serku

traditioneel ondernemerschap in combinatie met hoogwaardig vakmanschap. Sinds 1996 is Serku specialist in het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen. Gedurende deze ruim 25 jaar is er veel veranderd, maar is één ding hetzelfde gebleven. Vanuit een nuchtere blik zijn we altijd op zoek naar de best mogelijke kwaliteit voor onze opdrachtgevers. In ons geavanceerde machinepark wordt er dagelijks hard gewerkt om deze belofte waar te maken. Je vindt bij ons alles onder één dak: zowel productie, montage én service. Op deze manier bieden we voor elk klant een passende kozijnoplossing. Meer weten?

Website link: www.serku.nl.

Meer info

Solex

Solex is marktleider op het gebied van ontwerpen, bouwen en installeren van klant specifieke warmtewisselaars voor het verwarmen, koelen of drogen van bulkgoederen, volledig uit RVS geproduceerd in onze eigen fabriek. We zijn onderdeel van Solex Thermal Science Inc met vestigingen in Canada en Haaksbergen en marktleider in deze specifieke branche. We zitten in een modern pand voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een optimale werkomgeving. We zijn een bedrijf met een open deur cultuur. Binnen de vestiging in Haaksbergen werken 25 medewerkers.

Website link: www.solexthermal.com

Meer info

Techmag

Techmag Haaksbergen is een Technische Groothandel voor de bouw, industrie en aanverwante sectoren en levert o.a. bevestigingsmaterialen, gereedschappen, ijzerwaren, PBM’s, werkkleding en meer. Met onze drukpers voorzien wij bedrijfskleding van logo’s of andere bedrijfsinformatie. In onze servicewerkplaats voeren wij reparaties en NEN-keuringen uit. Daarnaast is het tijdens de Open Bedrijvendag mogelijk om een exclusief kijkje te krijgen achter de schermen van DEvuurwerkhandel.nl! Onze deur staat voor u open!

Website link: www.techmag247.nl

Meer info

TKH Logistics

TKH Logistics maakt deel uit van de beursgenoteerde TKH Group. Met een enthousiast team van gemotiveerde medewerkers, maken wij vanuit ons geautomatiseerde warehouse, de beloftes van- en aan onze klanten waar. Ons gevarieerde klantenbestand, bestaat uit TKH-bedrijven, uiteenlopend van handelsbedrijven tot machinebouwers. De enorme variatie in het werkaanbod vraagt van ons een grote mate van veelzijdigheid en efficiëntie. Ook de communicatie met onze klanten vindt volledig geautomatiseerd plaats.

Website link: www.tkhlogistics.nl

Meer info

Univer

Sinds 2013 is Autobedrijf Univer een vertrouwde naam in Haaksbergen en omgeving. Bij ons kunt u terecht voor APK-keuringen, onderhoud en reparaties, om uw auto in topconditie te houden. Daarnaast bieden we ook een ruime selectie hoogwaardige occasions aan. Met persoonlijke aandacht en expertise zorgen wij voor uitstekende service in auto-onderhoud. Wij zijn uw betrouwbare partner voor alles wat met auto’s te maken heeft.

Meer info

UZIN UTZ

UZIN UTZ produceert alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Bij de 170 enthousiaste medewerkers staan duurzaamheid, innovatie én het beste technische advies altijd centraal. Het bedrijf heeft zich in 1969 in Haaksbergen gevestigd onder de naam Unipro. UZIN UTZ maakt vanuit Twente deel uit van een Duits, beursgenoteerd familiebedrijf. Sinds 2013 is ‘de groenste fabriek’, die door Koningin Máxima werd geopend, gehuisvest op het ‘Stepelerveld’.

Website link: nl.uzin-utz.com

Praktische informatie

Tijdens de Open Bedrijvendag zijn bezoekers vrij om alle bedrijven te verkennen zonder een vast programma of route te volgen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals een workshop lassen, interactieve roeiwedstrijden en proefjes in het laboratorium. Bovendien maken bezoekers kans op mooie prijzen! Bekijk de plattegrond hiernaast voor de locaties van de deelnemende bedrijven.

– Datum: Zaterdag 16 september 2023
– Tijd: 10:00 – 15:00
– Entree: Gratis
– Adres: Industrieterrein Stepelo – De Greune – Stepelerveld

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle updates rondom de Open Bedrijvendag? Ontdek welke bedrijven deelnemen, ontvang belangrijke informatie, maak kans op mooie prijzen en nog veel meer! Volg onze social media kanalen om niets te missen.

De open bedrijvendag is interessant als…

Je een beroepskeuze moet maken

Het maken van een studiekeuze op jonge leeftijd is een uitdaging. Maar hoe kunnen we verwachten dat jongeren een goede keuze maken als ze nooit een werkplaats of bedrijf van binnen hebben gezien? De Open Bedrijvendag biedt de ideale gelegenheid om inzicht te krijgen in diverse vakgebieden.

Je benieuwd bent naar een bedrijf

“Mijn vader werkt bij… uh…” Veel mensen hebben geen idee hoe de werkplek en collega’s van hun vader, moeder of partner eruitzien. Tijdens de Open Bedrijvendag krijg je eindelijk de kans om een kijkje te nemen op hun werkplek en ontdek je wat ze nu
eigenlijk doen.

Je op zoek bent naar een (nieuwe) baan

Grijp je kans om vrijblijvend rond te kijken bij boeiende werkgevers. Bedrijven zijn namelijk actief op zoek naar nieuw talent en kijken ernaar uit om je kennis te laten maken met hun organisatie. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren om jouw droombaan te vinden.

Veelgestelde
vragen

Wanneer vindt de Open Bedrijvendag plaats?

De Open Bedrijvendag in Haaksbergen vindt plaats op 16 september 2023 Noteer deze datum in je agenda, zodat je dit bijzondere evenement niet mist!

Moet ik me als bezoeker aanmelden voor de Open Bedrijvendag?

Nee, je hoeft je niet aan te melden. De Open Bedrijvendag is vrij toegankelijk voor iedereen. Je kunt op eigen gelegenheid de deelnemende bedrijven bezoeken.

Zijn er kosten verbonden aan de Open Bedrijvendag?

Nee, de toegang tot de Open Bedrijvendag is gratis. Je kunt zonder kosten deelnemende bedrijven verkennen.

Hoe weet ik welke bedrijven er meedoen?

Op onze website en social media kanalen vind je een overzicht van alle bedrijven die deelnemen aan de Open Bedrijvendag in Haaksbergen. Hier kun je ontdekken welke bedrijven je kunt bezoeken en welke activiteiten er worden georganiseerd.

Ik wil de Open Bedrijvendag met mijn auto bezoeken, zijn er parkeerplekken?

Ja, er worden parkeerfaciliteiten voorzien bij de deelnemende bedrijven. Volg de aangegeven aanwijzingen of de instructies van het bedrijf om parkeerplekken te vinden. Houd er rekening mee dat het aantal parkeerplaatsen mogelijk beperkt is, dus kom op tijd (of op de fiets) om verzekerd te zijn van een parkeerplek.

Is de Open Bedrijvendag geschikt voor kinderen?

Ja, de Open Bedrijvendag is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Verschillende bedrijven bieden speciale activiteiten en belevenissen aan die kinderen aanspreken. Het is een geweldige kans voor ze om meer te leren over verschillende bedrijfstakken.

Aanmeldformulier
voor bedrijven

Wilt jouw bedrijf deelnemen aan de volgende editie van de Open Bedrijvendag? Vul dan het aanmeldformulier in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!