Bouwstraat 3, 7483 PE Haaksbergen parkmanager@stepelo.nl

Stepelo, veelzijdig en innovatief!

Het bedrijventerein Stepelo – De Greune is te vinden in Haaksbergen en biedt ruimte aan een 100-tal bedrijven met een variatie aan innovatieve producten en diensten.

De bedrijvenvereniging Stepelo – De Greune streeft met alle ondernemingen op de bedrijventerreinen Stepelo – De Greune en op de kantoorlocatie Hassinkbrink naar een aantrekkelijk en duurzaam bedrijventerrein, waarbij door het samen optrekken schaalvoordelen worden behaald en voor de werknemers een goed
werkklimaat ontstaat. Op deze site vindt u een overzicht van alle bedrijven op dit bedrijventerrein.

De ondernemers gevestigd op het bedrijventerrein kunnen lid worden van de bedrijvenvereniging en profiteren van alle voordelen. U kunt zich hier aanmelden als lid.

Wilt u meer weten over Stepelo en parkmanagement?
Op deze site vindt u informatie over diverse projecten en voordeel arrangementen die op Stepelo zijn georganiseerd. Wanneer u vragen heeft of bepaalde informatie niet kunt vinden neem dan contact op met de parkmanager.

Samenvatting van de Open bedrijvendag 2023!

Agenda

Laatste nieuws

Op zaterdag 16 september 2023 houden wij een Open Bedrijven Dag waar  25 ondernemers zich voor hebben aangemeld. Nadere informatie volgt t.z.t. via de verschillende media. De aanvang zal vanaf …

Lees meer...
Bedrijven op Stepelo

Deze ondernemers gingen u voor

Projecten en

De voordelen

Glasvezel
Het collectieve glasvezelnet op het terrein is voor alle ondernemers
toegankelijk. Leden van Stepelo betalen de halve prijs.
Lees meer…

Camerabeveiliging
Stepelo wordt permanent bewaakt door een draadloos camerabeveiligingssysteem.
Lees meer…

Groenonderhoud
Het onderhoud van het publieke en private groen wordt collectief uitgevoerd. Stepelo krijgt zo een attractieve uitstraling.
Lees verder..